Hydrauliikka- ja pneumatiikkapalvelut

Hydrauliikkohuoltoa tekee asentaja Joensuussa

Jokihydro panostaa kokonaisvaltaiseen palveluun hydrauliikka- ja pneumatiikkapalveluiden saralla. Laadukkaiden tuotteidemme lisäksi tarjoamme sinulle hydrauliikan huolto- mittaus-, testaus ja korjauspalveluita.

Hydrauliikkahuoltoa lähes 20 vuoden kokemuksella

Teemme hydrauliikkahuoltoa usean vuoden tuomalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Hydrauliikka huoltomme sijaitsee Joensuussa. Asiakkaina meillä on koneurakoitsijoita, maatalouden ammattilaisia sekä teollisuuden suuria ja pieniä laitoksia, konepajoja, konekorjaamoita, energialaitoksia ja erikokoisia muita yrityksiä, jotka tarvitsevat toiminnassaan hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmiä. 

Hyvät yhteydet varaosatoimittajiin takaavat ripeät hydrauliikkahuollot, joten pystymme tekemään huoltoja nopeallakin aikataululla. 

Hydrauliikkakorjaamo, joka palvelee juuri sinua

Hydrauliikkakorjaamomme myötä saamme laajennettua palvelutasoamme ja samalla valvottua/varmistettua esimerkiksi projektin/huoltokohteen joka osa-alueen laatuvaatimukset ja mahdollisten erikoisosien nopean saatavuuden oman valmistuksen avulla. Korjaamomme asentajat omaavat usean vuoden kokemuksen hydrauliikkahuolloita, joten voit olla varma, että korjausjälki on laadukas ja tähtää hydrauliikkajärjestelmän pitkään toimintavarmuuteen. 

Hydrauliikkaorjaamostamme löytyy myös oma erillinen puhdastila erikoishuoltokohteille.

Meiltä saat laajan hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotevalikoiman lisäksi osaavaa suunnitteluapua sekä korjaamo- ja huoltopalveluita, kuten:

 

Tarjous

Yhteydenotto

Yhteystiedot

 

Teollisuuskatu 3

80100 Joensuu

 

info@jokihydro.fi

Puh. 013-221 381

 

 

 

 

Timo Nenonen

040 8447 037
timo.nenonen(at)jokihydro.fi

Seppo Tuunanen
040 0674 614
​seppo.tuunanen(at)jokihydro.fi

Niko Turpeinen
0400 180 425
niko.turpeinen(at)jokihydro.fi

Matti Parkkulainen 
0400 180 426
matti.parkkulainen(at)jokihydro.fi

Petri Kaksonen
0400 180 427
petri.kaksonen(at)jokihydro.fi